XI edició Premis “POSEM LA PRIMERA PEDRA” d'HOLCIM ESPANYA

La XI Edició dels premis «Posem la primera pedra» té com a objectiu donar suport a l'emprenedoria i aquelles iniciatives de negoci de tota la Comunitat Valenciana i de tota mena d'àmbits sectorials, que no tinguen més de tres anys d'antiguitat i amb un màxim de 25 treballadors.
Les empreses o emprenedores/es guanyadors rebran 9.000 i 6.000 euros, respectivament, i ambdues quantitats s'invertiran en l'execució dels projectes presentats a aquesta edició.
Innovació, sostenibilitat i creació real de feina són els pilars clau per optar a aquests dos guardons.
El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 de setembre aquest any.

Organitzada per la companyia Holcim a Sagunt, durant aquests onze anys la iniciativa ha donat suport a 20 emprenedors locals amb més de 90.000 euros. Actualment compta amb la col·laboració de la Universitat de València (UV), l'Associació de Joves Empresaris de València (AJEV), ESIC Business & Marketing School, el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI), l'Ajuntament de Sagunt, la Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM), el Col·legi Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de València i Castelló (CITOP-CV), l'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP), i l'Associació d'Emprenedores de la Comunitat Valenciana ( AME), Entitats que formen part del jurat.

Adjuntem les bases en aquest enllaç i us animem a presentar els vostres projectes empresarials i seria fantàstic que una de les empreses o professionals guardonats fora del COIQCV a què sí?