QUIMACOVA celebrarà el XX aniversari amb dues jornades sobre digitalització, talent i sostenibilitat

La Associació Química i Mediambiental del Sector Químic de la Comunitat Valenciana (QUIMACOVA) fa vint anys des de la seva fundació. Amb aquest motiu, l'entitat organitzarà els propers 25 i 26 d'octubre un multitudinari esdeveniment al Caixaforum de València entorn de tres eixos principals: digitalització, talent i sostenibilitat.

 

En aquest sentit, la primera de les jornades acollirà una xerrada magistral sobre tecnologia i progrés impartida per Emilio Nestal, cap de Tecnologia Mid-Market d'Amazon Web Service. Tot seguit, tindrà lloc una taula rodona sobre digitalització amb el president i director general de Nunsys-Sothis, Paco Gavilán, la directora gerent d'ITI, Laura Olcina i el director comercial de Siemens Digital Industries Espanya, Ramón Albors que comptaran els casos d'èxit més destacats. Tot seguit, hi haurà demostradors d'empreses tecnològiques i de startups del sector químic i de la industrialització.

L?eix de retenció de talent es desenvoluparà durant la jornada del 26 d?octubre amb una taula rodona amb empreses que apliquen aquest tipus de polítiques i una xerrada de l?enginyer, professor i fundador d?Unicos, David Calle, dirigida als estudiants universitaris de Química.

Simultàniament i durant les dues jornades, el Àgora de Caixaforum acollirà una exposició amb elements visuals en què es donarà a conèixer la rellevància de la sostenibilitat al sector químic i de quina manera aquest contribueix a buscar solucions per a la cura del medi ambient.

Per al president de Quimacova, Miguel Bordeus, “aquesta celebració és una fita molt rellevant en la història de l'associació que naixia el 2003 amb vocació de representar el sector químic i que, 20 anys després, s'ha convertit en una entitat que aglutina més de 200 empreses del sector químic a la Comunitat Valenciana i un nexe excel·lent entre el món empresarial i l'Administració”.

A la cita s'espera que acudeixin al voltant de 270 convidats del sector químic de més de 100 empreses de la Comunitat Valenciana, en dues jornades que seran una potent trobada de networking, han assegurat des de l'associació valenciana.