Ofertes de feina

Entre els serveis que el COIQCV presta als seus col·legiats/ades es troba el d'actuar de nexe d'unió entre els professionals IQ i les empreses privades o l'Administració, facilitant la seva incorporació al mercat laboral o la millora d'ocupació dels seus col·legiats/des mitjançant un departament de RRHH que fa les gestions de recopilar oportunitats professionals dins l'àmbit de l'Enginyeria Química.

El àrea de Recursos Humans és l'enllaç entre els col·legiats i les organitzacions i té com a objectiu visibilitzar les ofertes del sector de manera exclusiva per als membres del COIQCV.

Ets del departament de selecció duna empresa o organització ocupadora?

Si estàs interessat en publicar una oferta de treball, omple aquest formulari i envia'ns-ho a rrhh@coiqcv.com. La publicarem a la nostra Intranet i, a més, la farem arribar als nostres col·legiats/des mitjançant els nostres canals de difusió informatius (Newsletters, llistes de difusió privades i/o xarxes socials)

També formalitzem Convenis de Col·laboració amb les organitzacions per difondre, a més d'ofertes de feina, pràctiques en empresa, formacions, jornades informatives i qualsevol iniciativa destinada a fomentar les sinergies entre institucions empresarials o acadèmiques i col·legiades/ts o precol·legiades/ts.

Aquest contingut només està disponible per a col·legiades/os

Altres ofertes del sector

Contingut només per a col·legiats

Per veure els continguts d'aquesta secció, si us plau introdueix el teu usuari i contrasenya o bé col·legia't al COIQCV.