Embajadoras Up! Steam - Cátedra STEAM UPV

Ambaixadores Up! Steam: Suport clau per al futur de l'educació STEAM

El Col·legi Oficial d'Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana (COIQCV), col·laborador actiu com a membre del Patronat de la #Càtedra STEAM, s'uneix amb total suport al programa #UpSteam 5, impulsat pel Consell Social UPV .

Ara, amb el llançament del programa de #ambaixadores de Up! Steam, es busca la participació activa de professionals i estudiants avançats per guiar i donar suport a les properes generacions d'innovadores/es en aquestes disciplines.

El programa d'ambaixadores convida a dones i homes a les etapes finals dels seus estudis o ja consolidats en l'àmbit professional a compartir els seus coneixements i experiència en ciència i tecnologia. Aquestes figures clau tindran l'oportunitat d'ajudar i avaluar els projectes presentats pels equips participants a la competició d'Up! Steam. Des de la perspectiva de criteris objectius, les ambaixadores brindaran retroalimentació i orientació per maximitzar el potencial de cada projecte.

Entre els privilegis que ofereixen les Ambaixadores de Up! Steam es troba el reconeixement públic per la seva tasca, un diploma acreditatiu, invitació a la cerimònia final on coneixeran els equips finalistes i els seus projectes, un pack de benvinguda amb regals de la Càtedra STEAM, i la possibilitat d'obtenir reconeixement d'hores per part de la Universitat Politècnica de València (UPV), amb un màxim de 1 crèdit segons les hores dedicades.

Tot i això, per garantir la integritat del programa, s'estableixen algunes condicions. Les participants han de ser majors de 18 anys i no poden exercir rols actius com a docents, tutores o familiars dels equips participants. A més, es requereix un compromís mínim de 4 hores per avaluar projectes. Aquells/es que avaluïn almenys 8 projectes rebran un diploma acreditatiu com Ambaixadores de Up! Steam.

Per inscriure's com a voluntària/o al programa, es disposa d'un formulari d'inscripció on les interessades poden deixar les vostres dades per rebre més informació de manera personalitzada.

Aquesta crida busca reunir una xarxa de mentors dedicats, l'impacte dels quals es reflectirà en el futur de l'educació STEAM i en el desenvolupament de joves talents amb el potencial de transformar el món.

Formulari d'inscripció: Ambaixadores Up! Steam – Up! Steam5 (upsteam.es)