Ofertes de feina

Entre els serveis que el COIQCV presta als seus col·legiats es troba el dactuar de nexe dunió entre els professionals IQ i les empreses privades o lAdministració, facilitant la seva incorporació al mercat laboral o la millora docupació dels seus col·legiats mitjançant un departament de RRHH que realitza les gestions de recopilar oportunitats professionals dins làmbit de lEnginyeria Química.

El àrea de Recursos Humans és l'enllaç entre els col·legiats i les organitzacions i té com a objectiu visibilitzar les ofertes del sector de manera exclusiva per als membres del COIQCV.

La teva empresa busca professionals de l'Enginyeria Química?

Si estàs interessat en publicar una oferta de treball, omple aquest formulari, la publicarem a la nostra Intranet i, a més, la farem arribar als nostres col·legiats mitjançant els nostres canals de difusió informatius (Newsletters, llistes de difusió privades i/o xarxes socials)

Aquest contingut només està disponible per a col·legiats

Altres ofertes

Quimacova

Quimacova, l'Associació d'Empreses Químiques de la Comunitat Valenciana, té una borsa de treball a disposició de les empreses per a la recerca de perfils professionals. Pots inscriure't des del següent link:

Altres empreses del sector