Nou Servei web: e-Llibres d'Incidències i Ordres

Bones notícies, col·legiat

Sempre amb la intenció de millorar i oferir-vos serveis de valor afegit per optimitzar el vostre temps i els recursos en el vostre exercici professional com IQs, us portem una novetat molt interessant.

En breu, al teu intranet de COIQCV, podràs gestionar telemàticament e-Llibres d'Incidències i Ordres (així com els eVisats) mitjançant tramitació electrònica.

Tindràs la possibilitat de treballar íntegrament des de la plataforma, afegint en qualsevol moment i des de qualsevol lloc coordinadors, directors, constructores i anotacions.
També podràs enviar les anotacions des del mail amb acusament de rebut certificat.
I podràs generar un codi QR per atorgar accés a qui vulguis, i que els teus col·laboradors puguin afegir anotacions, sota el teu complet control.

Tot això, per descomptat, amb la utilització de Certificació electrònica garantint-ne la seguretat i la genuïna titularitat.

D'aquesta manera, evitarem els despeses de transport dels llibres d'Incidències, que actualment es troben disponibles en format físic a les nostres oficines, així com la impressió en paper, si no és necessari, ja que es poden descarregar a format PDF i es pot treballar directament al propi llibre.

Tots són avantatges!

Ja sabeu que la nostra missió és facilitar👩🏻‍💻 i si necessiteu més informació, de dilluns a divendres, de 9.30 a 17.30 h estem disponibles per atendre personalment les vostres consultes per les vies habituals.