Clausura dels Màsters Universitaris AIDIMME-UCV 2023-2024: Una Celebració de l'Èxit Col·laboratiu

El passat dijous 27 de juny, el Institut Tecnològic AIDIMME i la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV) van clausurar els seus Màsters Universitaris per a l'edició 2023-2024 en un esdeveniment que va reunir més de 150 persones al saló d'actes de la Seu de Santa Úrsula de la UCV. La cerimònia va comptar amb la presència de representants destacats d'empreses, col·legis professionals i associacions empresarials que han col·laborat en el desenvolupament dels programes acadèmics.

L´acte va ser presidit pel Vicerector d´Ordenació Acadèmica i Professorat de la UCV, Luis Miguel Esteban, i pel President d´AIDIMME, Fernando Saludes. Entre els assistents, hi havia presidents i secretaris generals d'algunes de les principals federacions empresarials de la Comunitat Valenciana, com FEMEVAL (metall de València), FEVAMA (fusta i moble de la Comunitat Valenciana), REDIT (instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana) , així com representants de col·legis professionals, incloent-hi el Col·legi Oficial d'Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana (COIQCV).

El COIQCV, representat pel seu gerent, Noelia Sopeña, va tenir l'honor de ser convidat i reconegut a l'esdeveniment, subratllant així el seu compromís i col·laboració amb els programes formatius que promouen el desenvolupament de futurs professionals a la regió. La participació de COIQCV a la clausura ressalta la importància de la cooperació entre institucions acadèmiques i el sector professional per oferir una formació d'alta qualitat i rellevància pràctica.

L'esdeveniment no només va celebrar l'èxit acadèmic dels estudiants, sinó també la col·laboració valuosa de les cinquanta-cinc empreses i entitats que han contribuït al llarg del curs 2023-2024. Aquesta sinergia ha estat clau per proporcionar una formació integral i aplicada, preparant els graduats per enfrontar els desafiaments del món laboral amb habilitats i coneixements actualitzats.

La cloenda dels Màsters Universitaris AIDIMME-UCV 2023-2024 reafirma el compromís continu de les dues institucions en la formació de professionals altament qualificats, i la col·laboració amb entitats com COIQCV és fonamental per assolir aquest objectiu. La cerimònia va concloure amb paraules d'agraïment i reconeixement a tots els participants, i va destacar la importància de continuar enfortint aquests llaços col·laboratius en futures edicions.