Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

SERVICIOS PREFERENTES

El COIQCV per mitjà d'acords amb diverses empreses i entitats ha aconseguit serveis preferents per als seus col·legiats.

 • Entitats bancàries
  • Banc Sabadell

   Banc Sabadell

   El COIQCV i el Banc Sabadell han signat un acord de col·laboració pel qual els nostres col·legiats es beneficien de condicions especials en obrir un compte i d'una bonificació del 10% de la quota col·legial el primer any.

   Més informació: Oferta especial col·legiats del COIQCV

   www.bancsabadell.com

  • Caixa d'Enginyers

   Caixa d'Enginyers

   Oferta de finançament per al Col·legi Oficial d'Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana. El crèdit CrediEstudio al 0% d'interès, per a cursar qualsevol grau, postgrau o màster.


   Coneix ara els avantatges de fer-te soci de Caixa d'Enginyers. Per a més informació, no deixeu de consultar la web: Caixa d'Enginyers

 • Assegurances
 • Formació
  • AIMPLAS (Institut Tecnològic del Plàstic)

   AIMPLAS (Institut Tecnològic del Plàstic)

   El COIQCV i AIMPLAS (Institut Tecnològic del Plàstic) han formalitzat un conveni de col·laboració perquè els nostres col·legiats es beneficien d’un descompte del 10% en la seua formació i un preu reduït en el Màster en Tecnologia de Materials Polimèrics i Composites, així com en els dues diplomes d’especialització que ho componen: Materials Polimèrics i Composites i Processament de Materials Polímers i Composites.


   Informació sobre el Màster i preinscripció.


   Informació sobre els cursos formació AIMPLAS

  • Araworks

   Araworks

   El COIQCV i Araworks, distribuïdor oficial de SolidWorks han signat un acord de col·laboració pel qual els seus col·legiats i precol·legiats gaudiran d’un descompte del 30% en tota la seua oferta formativa. Per als col·legiats que s’inscriguen a través d’una empresa el descompte serà del 20%.


   Més informació sobre els cursos de AraWorks: www.araworks.es

  • Asociación de Investigación de las Industrias Cerámicas

   Asociación de Investigación de las Industrias Cerámicas

   El COIQCV ha arribat a un acord de col·laboració amb l'Associació d'Investigació de les Indústries Ceràmiques a fi d'augmentar els servicis que vos oferim amb una oferta única per la que disfrutareu d'un descompte del 15% en tota la seua oferta formativa.

   Més informació sobre l'oferta formativa:

  • CAChemE

   CAChemE

   El Col·legi ha firmat un acord de col·laboració amb CAChemE, associació sense ànim de lucre formada per Enginyers Químics, sent un dels seus objectius promoure els avantatges de les noves ferramentes de programari lliure disponibles i fomentar el seu ús tant en la indústria com en l'àrea més acadèmica. Tota la formació que impartixen és gratuïta.

   Més informació: cacheme.org
  • CEEI Castellón

   CEEI Castellón

   Per mitjà de l'acord firmat amb el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló (CEEI Castelló) els col·legiats es beneficiaran dels programes de formació i projectes que s'oferisquen a través de CEEI Castelló.


   www.ceei-castellon.com

  • CHILWORTH AMALTHEA S.L

   CHILWORTH AMALTHEA S.L

   El COIQCV ha firmat un acord amb l'empresa CHILWORTH AMALTHEA S.L pel que els nostres col·legiats es beneficiaran d'un 10% de descompte en cursos oberts organitzats en tota Espanya i d'un 5% de descompte en servicis de consultoria i assaig a enginyers col·legiats que treballen per compte propi.

   www.chilworth.es

  • Col·legi Professional de Ciències Ambientals de la Comunitat Valenciana (COAMBCV)

   Col·legi Professional de Ciències Ambientals de la Comunitat Valenciana (COAMBCV)

   El COIQCV i el COAMBCV, entitats de dret públic, han signat un acord de col·laboració en matèria de formació per a oferir a les seues associats formació a preus especials de col·legiat en tota la seua oferta formativa.


   Catàleg de formació:
   www.coambcv.com

  • CUBICOFF

   CUBICOFF

   El COIQCV i Cubicoff firmen un acord de formació online pel que els col·legiats es beneficien d'un descompte del 10% en la seua oferta formativa online.


   www.cubicoff.com

  • Fimed

   Fimed

   El COIQCV signa un acord amb l'empresa FIMED per a promoure la formació contínua dels col·legiats. Gràcies a aquest acord els nostres col·legiats es beneficien d'un 15% de descompte en la seua formació.

   FIMED autoritzada com entitat organitzadora pot gestionar la formació bonificada de les empreses tal com s'estableix en el Reial decret 395/2007 que regula el sistema de formació professional per a l'ocupació en matèria de formació i el seu finançament.


   www.fimed.es

  • Grupo IMF

   Grupo IMF

   El conveni amb el Grup IMF permet als col·legiats gaudir d'un 5% de descompte addicional al millor preu oferit en tota la seua oferta formativa:
   www.imf-formacion.com
   Programa formatiu 2021

   Inscripcions a través del contacte:
   Begoña Salvador Fontal
   Email: bsalvador@imf.com
   Telèfon 913645157 Ext. 1225
   Mòbil 629684585

  • Il·lustre Col·legi de Químics de la Comunitat Valenciana (ICOQCV)

   Il·lustre Col·legi de Químics de la Comunitat Valenciana (ICOQCV)

   El COIQCV i el ICOQCV, entitats de dret públic, han arribat a un acord en matèria de formació per a oferir a les seues associats formació a preus especials de col·legiat en tota la seua oferta formativa.


   Catàleg de formació:
   www.colegioquimicos.com

  • Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Múrcia

   Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Múrcia

   El COIQCV i el COLQUIMUR (Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Múrcia) han signat un conveni per a millorar i ampliar els serveis que ofereixen als seus col·legiats en matèria de formació pel qual tots els nostres col·legiats es beneficien d’un preu col·legiat en els seus cursos tant en els presencials com els de modalitat mixta i online, entre els quals destaca el Curs Preparatori d’accés al QIR en modalitat online.


   www.colquimur.com

  • Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines y Universidad Católica de Valencia

   Instituto Tecnológico Metalmecánico, Mueble, Madera, Embalaje y Afines y Universidad Católica de Valencia

   Novetat masters 2019-2020: descompte del 10% per a col·legiats/des.

   L'acord pretén promoure la formació contínua dels col·legiats per mitjà dels màsters oficials en:


   - Doble titulació màster universitari (NOVA):

   a. Màster Universitari en Gestió Integrada de Sistemes de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut Laboral

   b. Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals


   - Màster Universitari en Enginyeria del Tractament i Reciclatge d'Aigües Residuals Industrials   www.ucv.es

   www.aidimme.es

  • QUIMACOVA

   QUIMACOVA

   Per mitjà de l'acord firmat amb QUIMACOVA (Associació Química i Mediambiental del Sector Químic de la Comunitat Valenciana), els col·legiats del COIQCV podran accedir als cursos, jornades i programes formatius que oferta o difon esta associació amb descomptes del 10%.


   www.quimacova.org

  • Servicis de Control i Inspecció (SCI)

   Servicis de Control i Inspecció (SCI)

   El COIQCV i Servicis de Control i Inspecció (SCI) han firmat un acord pel qual tots els nostres col·legiats vos beneficieu d'un descompte del 15% en servicis de consultoria i assajos a col·legiats que treballen per compte propi i d'un 10% de descompte en els cursos organitzats en la Comunitat València. Si esteu interessats en algun curs fora de la Comunitat València indicar-nos-ho i es gestionarà un descompte amb eixa delegació.


   Més informació sobre els servicis i formació de SCI en: www.scisa.es

  • WATERXPERT

   WATERXPERT

   Per mitjà de l'acord firmat amb Waterxpert, els col·legiats del COIQCV podran disfrutar d'un 15% de descompte sobre la tarfia completa (inscripció a títol personal i no a través d'empresa)


   www.waterxpert.com

 • Compres
  • JIAYU

   JIAYU

   El COIQCV ha establit un nou acord de col·laboració amb l'empresa de telecomunicacions JIAYU per a oferir descomptes en les compres de telefonia mòbil i accessoris per a tots els col·legiats. Gràcies a este acord els col·legiats disfrutareu d'un 15% sobre la tarifa, tant en compres en la web com en botiga.

   Per veure els detalls de contractació, per favor introdueix el teu usuari i contrasenya o bé col·legiat al COIQCV.

  • Myentrada

   Myentrada

   El COIQCV i Myentrada han formalitzat un conveni perquè els nostres col·legiats puguen beneficiar-se de descomptes en entrades de cinema i espectacles.


   Per veure els detalls de contractació, per favor introdueix el teu usuari i contrasenya o bé col·legiat al COIQCV.

 • Universitats
  • Universidad de Alicante

   Universidad de Alicante

   El conveni signat entre el COIQCV i la UA permetrà entre altres coses la utilització per part dels col·legiats de la biblioteca i l'hemeroteca de la universitat.


   Descarregar conveni


   www.ua.es

   www.eps.ua.es

  • Universitat Politècnica de València

   Universitat Politècnica de València

   El COIQCV manté un conveni de Col·laboració amb la Universitat Politècnica de València mitjançant el qual els col·legiats (exalumnes o no de la UPV) poden formar part de ALUMNI-UPV obtenint nombrosos avantatges en qualsevol dels campus de la UPV.


   Com a Col·legiat/a pots formar part de la comunitat ALUMNI UPV. El procediment per a realitzar la inscripció és a través de la web en la qual es troba l'enllaç al formulari d'Alta.


   Els col·legiats, titulats en la UPV, poden iniciar sessió, amb el seu DNI i el seu PIN, d'aquesta forma les seues dades es carreguen en el formulari, o introduir les seues dades de forma manual. Els col·legiats, no titulats en la UPV, poden completar la sol·licitud i quedant pendent de validar, fins a obtenir la confirmació de pertinença al col·legi.   Descarregar conveni

   Més informació:www.alumni.upv.es

  • Universitat Jaume I

   Universitat Jaume I

   El conveni firmat entre el COIQCV i la UJI permetrà entre altres coses la utilització per part dels col·legiats de les instal·lacions esportives i la biblioteca de la universitat.

   Veure foto...


   Descarregar conveni


   www.uji.es

   www.qui.uji.es

 • Indústria química
  • CEEI

   CEEI

   En la pàgina web del COIQCV s'oferiran totes les ofertes de treball per a enginyers químics que oferisca el CEEI.

   D'altra banda, CEEI oferirà ajudes en les empreses dels col·legiats en la detecció d'activitats d'I+D+I que puguen generar deduccions fiscals, implantació de plans de gestió de la innovació a més de plans de viabilitat economicofinancera dels projectes visats pel COIQCV.

   www.ceei-castellon.com

  • QUIMACOVA

   QUIMACOVA

   En el conveni de col·laboració amb QUIMACOVA s'establix que, quan QUIMACOVA requerisca d'experts en IQ, el COIQCV actuarà com a intermediari, facilitant que els col·legiats que així ho desitgen tinguen la possibilitat de col·laborar amb la dita associació en temes del seu àmbit professional. Els nostres col·legiats també gaudiran d'un descompte del 10% sobre el preu general del programa formatiu de QUIMACOVA.

   www.quimacova.org

  • Torrecid

   Torrecid

   Col·laboració amb el COIQCV en el tema d'inserció laboral dels Enginyers Químics, oferint tant ofertes de treball com a ofertes de pràctiques en empresa.

   www.torrecid.com

 • Lloguers i serveis
  • Flycar

   Flycar

   El COIQCV amplia els seus avantatges gràcies a l’acord de col·laboració amb l’empresa de lloguer de vehicles Flycar pel que els nostres col·legiats podran contractar els seus servicis amb descomptes des del 30% o Tarifes Promoció per a això serà necessari la presentació del carnet de col·legiat.

   Més informació:
   www.flycar.es
 • Revistes
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem