Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

IChemE

La Institució d'Enginyers Químics (IChemE) és una organització de professionals d'enginyeria química. Amb més de 44.000 membres en més de 120 països, IChemE és l'única organització que atorga les acreditacions reconegudes internacionalment d'Enginyer Químic i Enginyer de Seguretat de Processos.

Dóna suport als seus membres i als professionals d'enginyeria química a través d'un equip de professionals amb seu a Austràlia, Malàisia, Nova Zelanda, Singapur i el Regne Unit.

IChemE té quatre objectius clau:

  • Construir i mantenir una comunitat professional internacional activa, unida per un compromís amb la qualificació i normes que promoguen l'excel·lència beneficiant a la comunitat.
  • Col·laborar amb uns altres per a promoure el desenvolupament, la comprensió i apreciació de la importància de l'enginyeria química.
  • Proporcionar suport i serveis a individus, ocupadors i altres persones que contribueixen a la millora de la pràctica i l'aplicació de l'enginyeria química.
  • Permetre als enginyers químics comunicar-se efectivament amb altres professionals i disciplines.

Per a recolzar aquests objectius, operem com una organització eficaç, eficient i sensible, proporcionant lideratge i demostració bones pràctiques, així com el compliment de les nostres obligacions com una organització sense ànim de lucre.

IChemE
www.icheme.org

Revista The Chemical Engineer
www.tcetoday.com

Blog IChmeE
ichemeblog.org

Cursos

Actualitat

Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem