Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

05/08/2016

Com fabricar esmalt d'ungles mentre es produeix hidrogen

Els investigadors han modificat un mètode de producció d’hidrogen per a produir també acetat d’etil , un dissolvent utilitzat comunament en l’esmalt d’ungles , neteja de circuits de bord , i el descafeïnat de cafè i te.

L’equip de la Universitat de Xiamen, en Fujian , Xina i la Societat Americana de Química ( ACS ) està utilitzant el mètode de repartiment d’aigua tradicional i un nou catalitzador per a produir altres productes químics d’alt valor en la part superior de l’hidrogen i de baix valor O2 produït normalment.

L’equip va dur a terme la reacció de dissociació amb excés d’etanol i un catalitzador d’òxid de cobalt nanolàminas . La reacció d’àtoms d’hidrogen de l’etanol i els ions es combinen per a formar gas d’hidrogen - s’utilitza cada vegada més per a les cèl·lules de combustible de potència - i acetat d’etil .

L’equip diu que no hi ha altres productes que es formen durant la reacció , per la qual cosa els fabricants potencials serien capaços d’obtenir acetat d’etil pur, sense processos de purificació que consumeixen energia .

L’equip diu que açò podria aplanar el camí per als sistemes completament verds que generen hidrogen i una àmplia gamma de productes químics orgànics a temperatura ambiente a partir de fonts renovables elèctriques .

Nanfeng Zheng , professor de química física i superfícies sòlides en la Universitat de Xiamen , va comentar que l’equip també està treballant en forma selectiva oxidar alcohols a aldehids , la qual cosa seria útil per a la indústria del perfum .

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem