Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

25/05/2016

La indústria recolza els IChemE Awards2016

La indústria ha donat un important respatler als IChemE Awards 2016 , que premien l’excel·lència i els assoliments en les indústries químiques , bioquímiques i de procés .

Els patrocinadors d’enguany inclouen ABB , AstraZeneca , BCECA , Bouygues Energies i Serveis , Costain , ExxonMobil , GSK , Jacobs , NES Global Talent , Otto Simon , Grup PM , Reliance Industries , Rolls - Royce , Shell , Shell Eastern Petroleum , i Simon Carves Engineering.

Es lliuraran més de trenta IChemE Awards 2016 en tres esdeveniments que se celebraran a Singapur (21 d’octubre de 2016) , Kuala Lumpur , Malàisia (24 d’octubre de 2016) i Manchester , Regne Unit, que serà la seu dels premis Global IChemE el 3 de novembre de 2016.

Dues noves categories s’han introduït sent en el 2016 , incloent l’Equip de l’Any i el Premi de la Biotecnologia.

Els guanyadors de l’any passat van ser Pacific Northwest Laboratory Nacional , Lehigh Technologies, Universitat de Liverpool , Sellafield Ltd, Ohio State University , Costain , Pfizer , Institut de Tecnologia de Cork , Johnson Matthey , la Universitat de Cardiff , Senscient Ltd, GexCon , Suncor Energy , Universitat Laurentian , Sudbury Integrated Nickel Operations, Novvi , Petronas , Universitat Nacional de Singapur i Universiti Teknologi Malasia.

Matt Stalker, cap de capacitació i esdeveniments de IChemE , va dir : ” Amb la impressionant xifra de 500 entrades procedents de 40 diferents països i prop de 800 convidats que van assistir als nostres tres cerimònies l’any 2015 , els IChemE Awards són una de les millors maneres de mostrar i rebre el reconeixement els assoliments de la indústria.”

” Estem encantats que la indústria estiga donant una vegada més el seu respatler als premis , que ofereixen oportunitats per als professionals i organitzacions en el món acadèmic , privat i públic en qüestions d’enginyeria química . “

Per a entrar en els IChemE Awards sol·licitud online en http://www.icheme.org/awards

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem