Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

24/05/2016

El lliure accés a les equacions amb Knovel

La Institució d’Enginyers Químics (IChemE) ha ampliat la seua oferta de recursos d’aprenentatge per als membres , i els enginyers químics poden ara accedir al Equation Solver com a part de la seua subscripció de IChemE.

Els recursos afegits a la ja popular eina de Knovel IChemE permet que els membres de IChemE puguen utilitzar més de 300 diferents tipus d’equacions, en química , enginyeria química , enginyeria general i de gestió de projectes.

Knovel és un recurs d’aprenentatge interactiu i de lliure accés per als membres de IChemE. Nous títols de llibres s’introdueixen anualment sobre la base de comentaris dels membres , però aquesta és la primera vegada que el Equation Solver forma part de la subscripció.

Knovel és un Interactiu Equation Solver que permet als usuaris navegar per les col·leccions d’equacions i exemples pràctics , utilitzar el solucionador d’equació incorporada, i els càlculs d’exportació d’informes o compartir. Açò ajudarà als enginyers químics de diferents nivells a elaborar fórmules bàsiques i el modelatge de projectes .

La nova subscripció cobreix 241 equacions de química i d’enginyeria química , a més de totes les equacions 100 d’enginyeria general i de gestió de projectes .

L’actualització anual també ha inclòs una actualització dels títols dels llibres disponibles de forma gratuïta per als membres IChemE . En total , 19 nous títols s’han afegit a la selecció existent , incloent ; Canonades i Càlculs de canonades. Manual - Construcció, Disseny, Fabricació i revisió ; Catàlisi en enginyeria ; Introducció a la Mecànica de Mitjans Continus i el diccionari d’Enginyeria Química .

Per a accedir a les equacions, els membres hauran d’iniciar sessió en Knovel través del lloc web IChemE i després anar https://app.knovel.com/ie/.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem