Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

22/09/2021

QUIMACOVA i la seua presència en EXPOQUIMIA 2021

Hem estat amb el nostre estand situat en la zona SMART CHEMISTRY, SMART FUTURE en l’edició que s’ha celebrat durant els dies 14, 15, 16 i 17 de setembre de 2021 en Fira Barcelona.

Finalitzada l’edició actual de EXPOQUIMIA, QUIMACOVA la valora de forma molt positiva; una edició plena d’incertesa per la situació pandèmica actual, però que ha resultat molt gratificant pel número i la qualitat de visitants rebuts en el nostre estand.

Durant aquests 4 dies d’exposició, hem pogut intercanviar impressions de la situació actual del sector, tant amb col·legues professionals d’altres associacions nacionals i territorials, com amb empreses associades i altres empreses representatives del sector; de la mateixa forma, hem pogut contrastar l’ànim existent per a generar noves oportunitats i sinergies amb diversos stakeholders del sector allí presents per a continuar amb el bon ritme de vendes que té el sector.

La nostra presència en la zona Smart Chemistry, Smart Future ens ha permés posar en valor que la indústria química resulta fonamental per a aconseguir una economia circular i descarbonitzada i, per tant, més sostenible. En un món amb recursos limitats i una població que creix exponencialment, només serà possible amb la contribució de les tecnologies disruptives que ja està desenvolupant el nostre sector. Sense les tecnologies químiques, al costat d’altres disciplines científiques i desenvolupaments industrials, difícilment es podrà avançar davant aquests reptes globals.

Durant la nostra participació, a més, hem pogut presentar la xarrada “Com millorar la Reciclabilitat dels envasos del sector químic”, aprofundint en el nostre compromís per millorar la sostenibilitat del sector de cara a la societat.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem