Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

27/11/2020

Iberquimia Digital: solucions del sector al seu abast del 15 al 17 de desembre

La primera d’aquesta tres taules redones digitals se celebrarà el 15 de desembre (10.00 h), i comptarà amb la participació de David Navarro i Quintana, director tècnic de TECNIQ, que impartirà la presentació titulada “Reducció del consum de combustible en xarxes de vapor. Recuperació d’energia de fums”. Li seguirà a continuació Javier de la Bruna, responsable de Grans Comptes de WEG Ibèria, amb la seua ponència, “Normativa actual i futura d’eficiència de motors elèctrics”. Tancarà aquest bloc dedicat a l’eficiència energètica, Alejandro Baschwitz, Cap nacional de Vendes de BOSCH INDUSTRIAL, que parlarà de “Eficiència energètica en sales de calderes industrials”.

El dimecres 16 desembre (10.00 h) serà el torn de les presentacions referides a la indústria de processos i el manteniment. En aquesta taula redona digital intervindran Oriol Ginès, director comercial de SPIN, que participarà amb una exposició titulada “La digitalització en la indústria de procés”. El General Manager de KFEW SYSTEMS, Albert Ginestà, oferirà per la seua part la ponència “Tecnologia IOT al servei del manteniment predictiu i la Indústria 4.0”. Aquesta taula redona finalitzarà amb la proposta oferida per la comercial d’Analítica de Procés per al sector Químic/Petroquímic en METTLER TOLEDO, Silvia Díaz, qui exposarà les solucions de la seua companyia sota l’epígraf de “Sensors digitals per al manteniment predictiu.

Finalment, el 17 desembre (10:00h) la taula destinada a oferir solucions mediambientals estarà composta per Stefan Retht, delegat zona Catalunya i Llevant de KEPLER, que oferirà la presentació “Actuacions de recuperació de danys ambientals en vessaments de productes perillosos i responsabilitats d’operadors”. Per part seua, Carolina García, directora general de DENIOS, realitzarà un taller pràctic amb una idea tan actual i pràctica com “I, de sobte, hem d’emmagatzemar hidroalcoholes, desinfectants i nous químics: Fes-ho amb seguretat i segons normativa!”.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem