Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

23/07/2020

Exposólids, Polusólids i Expofluids, virtual en 2021 i presencial en 2022

Les noves dates són els dies 1, 2 i 3 de febrer de 2022, i es continuarà celebrant en els recintes de la Farga de L´Hospitalet i Fira de Cornellà. Però s’ha decidit també realitzar un saló virtual en les dates previstes al febrer de 2021, on cada estand disposarà de múltiples funcions que permetran traslladar la informació de cada empresa expositora i interactuar de manera ràpida, directa i senzilla. Només podran exposar en la fira virtual els expositors de Exposólids 2022, Polusólids 2022 i Expofluids 2022.

Un esdeveniment virtual al febrer de 2021 i un esdeveniment presencial al febrer de 2022, coordinats i formant part d’un projecte comú. És sens dubte una experiència nova on es combinaran les possibilitats que ofereixen actualment les tecnologies per a realitzar un esdeveniment virtual, en un moment on es limita la mobilitat dels professionals per qüestions de salut, amb un esdeveniment “tradicional”, és a dir presencial al febrer de 2022, asseguren els seus responsables.

El director, Juli Simón, ha declarat: “La digitalització, el teletreball, les relacions telemàtiques en els negocis s’han introduït en temps rècord en les empreses per les limitacions imposades pel Covid 19; però estan per a quedar-se. Això està motivant una nova manera de comunicar-nos que ha de ser compresa i recollida pels esdeveniments com Exposólids, Polusólids i Expofluids, però aquesta manera de comunicar-nos no ha de suprimir, quan no hi haja riscos per a la salut, la comunicació directa i personal. Per això hem proposat organitzar dos esdeveniments coordinats i integrats en un sol projecte per a maximitzar les formes de comunicació en els esdeveniments B2B: un virtual i un presencial”.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem