Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

21/05/2020

Obert el termini de presentació de candidatures dels V Premis a l'Excel·lència Professional

Unió Professional de València, l’entitat que conjumina en l’actualitat a 41 Col·legis professionals de la província de València, ha obert el termini de presentació de candidatures per a optar als Premis a l’Excel·lència, que enguany celebren la seua cinquena edició.

2020 està sent un any molt complicat per a tothom i a tots els nivells, especialment dramàtic també per al sector econòmic i empresarial. És per això que creem, ara més que mai, que Unió Professional de València, ha d’estar present en una societat que ens necessita, que depén en una part molt important dels i les professionals, per a arribar a la recuperació tan anhelada després d’aquesta crisi sanitària mundial.

Aquests premis s’han convertit, des del seu naixement, en el millor fòrum en què reunir i retre homenatge a les persones, als professionals, gràcies a les quals, València, ha arribat a ser el que és. En el seu cinqué aniversari, els Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València, ho continuaran fent. I, per a això, necessitem la vostra col·laboració. Des d’ací, us animem a presentar les vostres candidatures. El termini de presentació dona principi hui 18 de maig de 2020 i finalitzarà el pròxim 22 de juliol de 2020 a les 12.00 hores.

Com sabeu, els Premis a l’Excel·lència guardonen la labor científica, tècnica, social, cultural i/o humana realitzada per persones o grups de professionals, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem