Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

30/07/2019

Ximo Puig inaugura l'edifici més sostenible del món en Idai Nature

Idai Nature, empresa de referència que elabora solucions naturals úniques per al biocontrol en el cultiu de fruites i hortalisses sense residus químics, ha celebrat al costat del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, col·laboradors, clients, proveïdors, amics i altres autoritats ser la primera empresa espanyola a aconseguir el Primer Premi Mundial a l’Excel·lència en Disseny Arquitectònic Sostenible 2019, de la mà dels prestigiosos BUILD Sustainable Building Awards. A més, les oficines han sigut les primeres oficines industrials d’Espanya a aconseguir l’exigent certificat de construcció Passivhaus.

El President ha volgut felicitar de primera mà al CEO i fundador de la companyia, Carlos Ledó, per la qual cosa suposa aquest premi i per les oficines Passivhaus; li ha traslladat el seu orgull que aquest prestigiós guardó haja recaigut a Espanya i, més en concret, en la Comunitat Valenciana. A més, ha visitat totes les instal·lacions i ha mostrat el seu suport a l’activitat que realitza Idai Nature, agraint el seu compromís amb la sostenibilitat, amb el medi ambient i amb la societat.

L’arquitecte Rubén Muedra i la constructora Nidekker van crear unes instal·lacions totalment adaptades al que Idai Nature persegueix. “Són unes oficines intel·ligents que respecten el medi ambient i a les persones que treballen en elles gràcies a l’estàndard internacional Passivhaus. Som el primer edifici d’oficines industrials a Espanya a obtindre aquesta certificació, i portar aqueix guardó a la Comunitat Valenciana és un orgull per a tots nosaltres” explica Carlos Ledó, CEO i fundador de Idai Nature.

L’estàndard d’arquitectura Passivhaus és el més exigent de construcció. Redueix un 80% el consum d’energia i un 90% les emissions de CO2, renova l’aire de forma intel·ligent i permet previndre i reduir les malalties respiratòries. En definitiva, un projecte de sostenibilitat i eficiència energètica.

Aprofitant la cita, Idai Nature ha volgut commemorar també els seus deu anys d’activitat en una jornada molt especial per a tots els convidats. La celebració ha estat emmarcada dins de l’eslògan “Continuem sent diferents” amb el que s’animava a totes les persones que, d’una forma o una altra, han format part d’aquest somni, a participar en una jornada tan especial.

Durant el dia, els convidats van poder realitzar una visita a les oficines centrals, a la planta de fabricació i a la finca experimental Naturalia – on es realitzen els assajos interns propis i acreditada pel Ministeri d’Agricultura per a fer assajos oficials (EOR)-, a la Pobla de Vallbona. Més entrada la vesprada, David Meca es va dirigir als assistents per a donar una xarrada motivacional i es va posar el fermall final amb els concerts dels grups dels Secrets i Sinistre Total.

Gràcies a aquestes instal·lacions, Idai Nature continua mostrant el seu compromís i respecte mediambiental apostant per la innovació i l’avantguarda tecnològica.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem