Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

10/06/2019

IV Edició Premis a l'Excel·lència

La IV Edició dels Premis a l’Excel·lència Professional organitzats per la Unió Professional de València comptaran un any més amb un jurat d’excepció format per professionals de prestigi de la societat valenciana. Aquesta vesprada, la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, ha rebut a la presidenta de la CEV València i de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València, Eva Blasco, i a la periodista i directora del diari Llevant *EMV, Lydia del Cant.
Blasco i del Cant seran part del Jurat d’aquest 2019, que com sempre estarà format en total per quatre membres, però no serà fins d’ací a unes setmanes quan es donaran a conéixer els noms de la resta d’integrants.
Com veiem, els Premis a l’Excel·lència, d’Unió Professional de València compten un any més amb un elenc de primer nivell pel que fa al seu jurat, el qual farà lliurament dels distintius el 2 d’octubre en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.
Candidatures
Aquests guardons, que encaren ja la seua quarta edició consecutiva, tenen com a objectiu posar en valor la labor realitzada pels professionals valencians i valencianes, així com el de reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.
El termini de presentació de candidatures ja ha començat i romandrà obert fins al pròxim 24 de juliol a les 12 hores. Fins llavors, des d’Unió Professional de València animen a tots els col·legiats i col·legiades a presentar candidatures per a qualsevol de les quatre categories que componen els premis: Ocupació i Formació; Internacionalització; Innovació i Investigació; Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem