Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

02/07/2018

Emés la fallada dels II Premis de RSE del sector químic

Un jurat multidisciplinari, compost per representants de l’Administració Pública, organitzacions sindicals, Forética, el Fòrum Química i Societat, Responsible Care, la Plataforma Tecnològica de Química Sostenible - SusChem Espanya, el món acadèmic i de la comunicació, entre els que es trobada l’editora de la revista INDÚSTRIA QUÍMICA, Mar Canyes, va emetre el seu fallada el passat 31 de maig.

L’objectiu que es perseguix amb els Premis RSE és reconéixer a les empreses de la indústria química adherides al programa Responsible Care el seu compromís amb la Responsabilitat Social Empresarial i el Desenrotllament Sostenible, així com impulsar al sector químic com a líder en la gestió i promoció de la RSE en el conjunt de la indústria espanyola. En esta segona edició, els premis han estat alineats, a més, amb els Objectius de Desenrotllament Sostenible marcats per l’ONU en la seua Agenda 2030, pretenent així mostrar el compromís i paper determinant que juguen les empreses químiques amb l’abast d’estos reptes.

El programa Responsible Care, que en 2018 complix 25 anys d’implantació a Espanya, és una iniciativa internacional i voluntària de la indústria química en l’àmbit global que articula la resposta conjunta del sector als reptes i valors intrínsecs del Desenrotllament Sostenible i la Responsabilitat Social Empresarial. D’esta manera, el programa Responsible Care està orientat a la millora contínua de la seguretat, la salut i la protecció del medioambiente en totes les operacions de la indústria química, promovent les seues millors pràctiques a fi de complir o superar la demandes i expectatives de tots els grups d’interés.

Les empreses adherides al programa a nivell global -se desenrotlla ja en 62 països- generen el 70 % de la producció química mundial. Este programa pioner, que porta implantat a Espanya des de fa 25 anys davall la coordinació de Feique, ha permés a les empreses adherides evolucionar i obtindre importants millores en l’exercici de la seua activitat, constituint hui la base sobre la qual s’ha construït la Responsabilitat Social Empresarial del sector químic.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem