Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana

ACTUALITAT

26/04/2018

L'IIAMA premia els millors Treballs Acadèmics en Enginyeria de l'Aigua

L’IIAMA-UPV (Institut Universitari d’Investigació d’Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient de la Universitat Politècnica de València) ha celebrat este dijous 19 d’abril, la cerimònia d’entrega dels seus Premis Nacionals, que distingixen els millors treballs acadèmics en Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient.

En esta IV Edició els guardons van recaure en Ricardo Martínez Vives, Paula Fluixà Sanmartín i Pablo Cap López, els que van presentar els seus estudis durant l’acte. Concretament Ricardo Martínez Vives va obtindre el primer premi dotat amb 2.000 EUR, pel seu pel seu Treball Final de Grau “Aplicación d’un reactor electroquímic en el tractament d’aigües salobres. Projecció tecnológica”;, dirigit per l’investigador de la Universitat Politècnica de Cartagena D. José Antonio Fernández López.

L’estudi busca proporcionar una segona vida als residus procedents de l’osmosi inversa generant valor d’un rebuig. D’esta manera a més d’obtindre més permeado final, el residu restant és transformat en altres compostos per al seu posterior ús, avançant així cap a una economia circular i al 100% d’aprofitament hídric.

Per la seua banda, Paula Fluixà Sanmartín es va alçar amb el premi Accèssit en la categoria de "Ingeniería de l’Aigua i Canvi Climático", pel seu Projecte Final de Carrera “Análisis de l’impacte del canvi climàtic en els recursos hídrics d’una conca alpina de la part alta de la conca del Roine, en el Valais, Suiza”;, dirigit per l’investigador de l’IIAMA, Javier Paredes.

Mentres que el premi Accèssit en la categoria de "Agua i Ciudad" va ser atorgat a Pablo Cap López pel seu Treball Final de Màster “Caracterización del règim de descàrregues en el sistema unitari del col·lector nord de Valencia”, dirigit pels investigadors de l’IIAMA, Ignacio Andrés i Juan Marco. Ambdós premis van obtindre una retribució econòmica de 500EUR cada un.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem