Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

02/03/2018

Cita del 23 al 27 d'abril amb l'Hannover Messe

La trobada presenta tota la gamma d’innovacions tècniques en tota la cadena de valor: les tecnologies claus i àrees centrals de la indústria, des de la investigació i el desenrotllament; l’automatització industrial; TI; subministrament industrial; tecnologies de producció, o tecnologies d’energia i mobilitat.

A més de les presentacions programades, vitrines i exposicions de totes les àrees de la indústria, hi ha altres formats i convencions que els visitants no han de perdre’s en Hannover Messe. D’esta manera, importants representants polítics i grans organitzacions econòmiques i industrials debatran sobre les aliances mundials en el fòrum “Global Business & Markets”. Així, per exemple, els responsables de les companyies adquiriran coneixements valuosos sobre el que fa que una nova empresa tinga èxit en “Young Tech Enterprises”, entre altres molts temes a tractar en esta trobada crucial en el mercat industrial mundial.

La fira Hannover Messe 2018 es dividirà en els següents sectors temàtics:

IAMD - Integrated Automation, Motion & Drives

L’hotspot mundial per a indústria 4.0. IAMD cobrix tot el que té a veure amb l’automatització industrial, TU industrial, transmissió d’energia i tecnologia d’energia de fluids.

Factory

En la fira líder de processos integrats i solucions TU, els visitants descobriran solucions de TU que permeten l’intercanvi de dades entre desenrotllament, producció i distribució.

Energy

En la fira líder del sector dels sistemes integrats d’energia i la mobilitat, els participants es reunixen amb proveïdors de solucions i responsables polítics i econòmics per a parlar sobre els temes més importants.

Industrial Supply

Els proveïdors són un motor clau de la digitalització industrial. En la fira líder per a solucions de subcontractació innovadores i construcció lleugera, els proveïdors internacionals exposen tota la gamma de solucions i es presenten com a col·laboradors de desenrotllament fiables.

Research & Technology

En la fira líder en I+D i transferència de tecnologia, les idees dels investigadors visionaris es convertixen en aplicacions reals. Els experts en ciència i economia oferixen una visió del que podria ser la indústria en el futur i les solucions que estan a punt d’arribar al mercat.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem