Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

23/11/2017

El sector químic creixerà un 5,7 % en 2017

Així, el sector acumularà un creixement total en el període 2007 - 2018 del 31,2 %, consolidant l’evolució positiva que registra des de 2013, i recolzant-se en el bon comportament de l’economia espanyola, en el creixement de la demanda internacional i en la caiguda del preu del cru, han assegurat des de Feique.

Estes positives previsions de la xifra de negocis se sustenten en un destacable increment del volum de la producció del 3,1 % en 2017 i del 2,6 % en 2018, en ambdós casos en línia amb el propi creixement del PIB espanyol, i impulsats tant per l’evolució del consum intern -també dels sectors demandants- com pel creixement de la demanda internacional. En línies generals, s’observa que els creixements productius dels subsectors químics són prou homogenis en ambdós exercicis, afigen.

Respecte a l’ocupació, la indústria química continua consolidant-se com un dels sectors industrials més dinàmics en la generació d’ocupació estable i de qualitat. Fins a setembre s’ha registrat una mitjana de 193.000 ocupacions directes (dades AU T3) , xifra que s’estima siga la mitjana anual d’assalariats en 2017, la qual cosa suposa un creixement del nombre d’assalariats del 7,5 % respecte a 2016, arribant als 197.000 en 2018, un 2,1% més.

Finalment, el president de Feique va recordar que el desenrotllament d’infraestructures i servicis de transport és essencial per a Espanya si volem aprofitar el potencial del nostre país per a accedir al mercat europeu des de tercers països i connectar-se eficaçment amb els mercats de l’arc Mediterrani, Orient Mitjà, África i Llatinoamèrica.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem