Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

ACTUALITAT

23/11/2017

Finalitzada amb èxit la 3a edició del SAFETY DAY

L’empresa associada FERTIBERIA va ser l’encarregada en esta edició de compartir les seues bones pràctiques en matèria de seguretat industrial amb el sector.

L’objectiu dels SAFETY DAY és aconseguir fomentar encara més la cultura per aconseguir l’excel·lència en matèria de seguretat industrial en les empreses del sector químic de la Comunitat Valenciana.

En esta tercera edició, l’empresa FERTIBERIA, caracteritzada per ser un referent en esta matèria, va compartir les seues bones pràctiques i casos d’èxits amb la resta d’empreses del sector; a més, com a valor afegit, va realitzar un exercici pràctic per a aplicar la metodologia HAZOP en una part del seu procés productiu perquè es puguen tindre certes nocions millorades a l’hora d’aplicar-la en la resta d’empreses.

La primera part de la sessió la va realitzar Juan Arbona, Director de la Planta de FERTIBERIA en el Port de Sagunt, on va recalcar la importància de tindre un sistema de gestió basat en la Tutela de Producte; en este sistema de gestió va expressar la importància de controlar el nostre producte inclús quan ja està en mans dels nostres clients.

La segona part la va realitzar José Lluïu Parella, Coordinador General de Seguretat del Grup FERTIBERIA, on va destacar les bones pràctiques realaciondas amb el seu sistema de gestió de la seguretat, incidint sobretot, en les operacions de càrrega i descàrrega.

Finalment, la tercera part la va realitzar José Gil Martínez, Coordinador de Seguretat de la Planta de FERTIBERIA del Port de Sagunt, on va destacar com gestionen la seguretat en els nous projectes, canvis i modificiaciones; igualment, va realitzar el cas pràctic de l’aplicació de la metodologia HAZOP.

Estes jornades estan gaudint d’un èxit important en el sector, mostra d’ells és la presència de més de 60 empreses en la jornada de hui, la qual cosa demostra a més el gran compromís d’estes per aplicar totes les mesures de seguretat en els processos productius per a garantir la protecció cap als treballadors, la societat i el medioambiente.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem