Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana

ACTUALITAT

28/09/2017

IQS renova la seua divisió d'I+D+i

Fidel a la seua voluntat de transferir coneixement científic al teixit productiu, com a model més eficaç per a impulsar la innovació i el desenrotllament tecnològic, recentment la divisió PEINUSA s’ha transformat en IQS Tech Transfer, amb un catàleg de servicis més ampli en els seus diversos àmbits d’actuació.

La divisió d’I+D+i oferix servicis principalment a set sectors empresarials: química; farmàcia i cosmètica; bioenginyeria i biomedicina; medi ambient, sostenibilitat i energia; materials avançats; enginyeria de productes industrials; i consultoria i assessorament empresarial.

En concret, IQS Tech Transfer aporta solucions als reptes i problemes que es presenten en l’execució de projectes d’investigació científica i desenrotllament tecnològic, en processos de síntesi química (orgànica i inorgànica) o biotecnològica i, de forma general,en projectes industrials i empresarials. La renovada plataforma també oferix els seus servicis en la posada al punt, optimització, validació i transferència de mètodes analítics; en l’aplicació industrial d’avanços científics i tecnològics; en la seguretat industrial i l’enginyeria de processos; en projectes mediambientals; i en gestió empresarial.

Tornar
Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem