Colegio Oficial de Ingenieros Químicos de la Comunitat Valenciana
Webmail Inicio

ACCÉS COL·LEGIATS* Recuperar contrasenya

BENVINGUDA

Presidenta del COIQCV

Estimats/des companys/es, és per a mi un plaer obrir-te les portes del Col·legi Oficial d'Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana a través de la nostra pàgina web.

El COIQCV va nàixer des de les quatre associacions d'Enginyers Químics existents a la Comunitat Valenciana, A4dIQ, AEQUV, AINQUIVA i AIQUA. Es va constituir el passat 23 de setembre del 2006 amb 529 censats i, com a Corporació de Dret Públic, té plena personalitat jurídica per al compliment dels seus fins i l'exercici de les seues facultats.

Al ser el primer de tota Espanya, no sols permet la col·legiació dels Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana, sinó de totes les altres comunitats autònomes, fins que es vagen creant successivament els altres.

Aprofitant les possibilitats que oferixen les noves tecnologies, t'anime a fer un passeig per la nostra web, que et permetrà conéixer l'organització, fins i serveis del COIQCV, així com al nostre col·lectiu professional, i les àrees de treball en què exerceix. De la mateixa manera, esta web pretén donar un millor i major servei als nostres col·legiats, que s'anirà millorant i ampliant progressivament.

Benvinguts al Col·legi Oficial d'Enginyers Químics de la Comunitat Valenciana.

Finestreta Única

FINESTRETA ÚNICA

Accés Col·legiats

ACCÉS COL·LEGIATS

Webmail

WEBMAIL

Ofertes de treball

OFERTES DE TREBALL

ENTITATS COL·LABORADORES

Torrecid Caja de Ingenieros Universidad Católica de Valencia AIMME la mutua de los ingenieros

MEMBRES DE:

Unión Profesional Valencia Quimacova SusChem